Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum
Welcome, Guest
Read user-guide, report bugs and discuss more
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problem with lightbox

Problem with lightbox 3 years, 8 months ago #42338

Hello,
My lightbox does not display photos.
My code:
[yt_lightbox yt_title = "" align = "left" type = "inline" style = "borderInner" src = "images/gotuj_z_Wars/kotlet-z-dyni.jpg" video_addr = "" width = "85%" height = "85%" lightbox = "yes" description = ""]

Front-end effect in the attachment. In the GUI, when I try to add a photo, the "Select Media" button does not work.
Please help

P.S. I can't add an attachment. No message of any kind
Last Edit: 3 years, 8 months ago by andrzejgajewski.

Re: Problem with lightbox 3 years, 8 months ago #42343

Hello,
Thank you very much for contacting us.
Can you give me admin account, ftp account so that i can check and fix it?
Best Regards

Re: Problem with lightbox 3 years, 8 months ago #42348

Hello,
Unfortunately it's impossible. I'm building a website on an internal corporate network where outside access is denied . Maybe I could get some clues where to look for the bug?
Thank you and best regards

Re: Problem with lightbox 3 years, 8 months ago #42351

sorry, don't see live site. I have a hard time finding a way.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Home Pricing
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
SearchSupport
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes