SAVE 30% OFF on New Purchases, Renewals - No Minimum!
0
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum

We are here to serve :)

Our support team is currently online to solve your issues.

Our support team is currently offline

Our support heroes might not be around this hour. Please expect some delays.

Our support is available from

Monday - Friday 8am - 5:30pm GMT+7

Your time: 00:00:00
Our time: 00:00:00

Welcome, Guest

Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3

Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3 4 years, 11 months ago #20278

Hello! At the beginning I had installed YT Framework 2.1.7. It worked good. But after I upgrade YT Framework to 2.2.3 gray line under menu-bar dropped down at about 20px and goes right along the bottom of the logo. Screenshot is attached:

Attachment error_design_2014-08-11.jpg not found

Last Edit: 4 years, 11 months ago by pupkin70.

Re: Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3 4 years, 11 months ago #20389

Dear Dmitry,

Because we remove H1 tag on logo in YT Plugin. You can go to the file:
your_site/plugins/system/yt/includes/site/css/style.css
and find:

#yt_logoposition a{
	display: inline-block;
    margin: 18px 0 0;
}

=> Edit to:
#yt_logoposition a{
	display: inline-block;
    margin: 0;
}


Thanks
The following user(s) said Thank You: pupkin70

Re: Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3 4 years, 11 months ago #20514

Unfortunately it does not help. After editing it looks like this:

Attachment Wrong_design.png not found



But at the beginning it looked much better:

Attachment Best_design.png not found



Can you return this view?
Last Edit: 4 years, 11 months ago by pupkin70.

Re: Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3 4 years, 9 months ago #21506

Hello,
I have the same problem. you already have a decision?

Re: Problem in SJ-Me design after upgrade to YT Framework 2.2.3 4 years, 8 months ago #21655

Yes. Adding of tag H1 (as it was in the previous version YT Framework - 2.1.7) in file yt_template.php, solves the problem. Code must be like
<h1 class="logo">
<a href="index.php" title="<?php echo $app->getCfg('sitename'); ?>">
<img alt="<?php echo $app->getCfg('sitename'); ?>" src="<?php echo $url; ?>"/>
</a>
</h1>
Last Edit: 4 years, 6 months ago by pupkin70.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.37 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Suggested Posts

(/)
Result not found!
SAVE 30% OFF on New Purchases, Renewals - No Minimum

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes