Sj Novel - Medical & Healthcare Joomla Template!
0
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum

We are here to serve :)

Our support team is currently online to solve your issues.

Our support team is currently offline

Our support heroes might not be around this hour. Please expect some delays.

Our support is available from

Monday - Friday 8am - 5:30pm GMT+7

Your time: 00:00:00
Our time: 00:00:00

Welcome, Guest

[Solved] I add a company logo But in frontpage I get a blank image
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: [Solved] I add a company logo But in frontpage I get a blank image

[Solved] I add a company logo But in frontpage I get a blank image 6 years, 4 months ago #15941

I add a company logo
But in frontpage I get a blank image to an Entry

clip2net.com/s/6zJ97N

http://clip2net.com/s/6zJ97N

clip2net.com/s/6zJcLKhttp://clip2net.com/s/6zJcLK

clip2net.com/s/6zJhQv

hodo i control the frontpage image?
Last Edit: 6 years, 4 months ago by zack.ari.
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 6 years, 4 months ago #15964

Dear zack ari,

Please check your image again. I see in your site tomaiari.com/info/ the image display normally.

Thanks
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 6 years, 4 months ago #15968

newbs.shavoa.co.il

this is the site
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 6 years, 4 months ago #16082

Dear zack ari,

Please go to administrator -> site -> maintenance -> clear cache.
If it doesn't to display image. Could you please send your site account to us? We will check directly.
For the security reason, please enter your site account in
Require Help
From Staff + Mod/Admin?


Thanks!
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 5 years, 10 months ago #20209

Hello

I have the same problem. How did you solve this ?
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 5 years, 10 months ago #20215

Dear Panida Yowaphui,

Could you please send your site account for us to check?

Thanks
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.42 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Suggested Posts

(/)
Result not found!

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes