Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum
Welcome, Guest
Userguide, Report bugs, New Ideas...
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Modules don't work

Modules don't work 11 years, 10 months ago #2915

  • Giovanni.Ca
  • OFFLINE
  • Single Product
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Hello! I istalled SJ K2 Categories II on my Joomla 2.5 site. I created in K2 a list of Category and Article and I created a Voice of Menù linked an article linked a K2 Categories with Loadposition plugin.
When I click the Voice of Menù the module appear empty. As a snapshot that I attach below.

dl.dropbox.com/u/35416899/K2.jpg

Can help me?

Thank in advance!

ByeBye
Attachments:

Re: Modules don't work 11 years, 10 months ago #2922

  • loitt
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2222
  • Karma: 48
Dear Giovanni Camminati,

I think that the parameters of module are not configured exactly in the admin.

Please check it again.

Thanks
Ticket System | Join our Clubs to download our extensions and templates

Re: Modules don't work 11 years, 10 months ago #2939

  • Giovanni.Ca
  • OFFLINE
  • Single Product
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0

Attachment k2.jpg not found


Thank you for reply. I tried some parameters and now It's work! Unfortunately the image of category dont' show in the module. (As a snapshot that I attached)

In the K2 Category the image is upload correctly.

Where I wrong?

Thanks in advance.

ByeBye
Last Edit: 11 years, 10 months ago by Giovanni.Ca.

Re: Modules don't work 11 years, 10 months ago #2941

  • loitt
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2222
  • Karma: 48
Dear Giovanni Camminati,

please check the image of each category in the k2 admin.

Thanks
Ticket System | Join our Clubs to download our extensions and templates

Re: Modules don't work 11 years, 10 months ago #2942

  • Giovanni.Ca
  • OFFLINE
  • Single Product
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
I checked in each category (in my example "Classe 2 and Classe 3") and the images are ok.
(as a snapshot that I attached).

Probably I wrong some thing!
Attachments:

Re: Modules don't work 11 years, 10 months ago #2943

  • loitt
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2222
  • Karma: 48
Dear Giovanni Camminati,

could you submit the ticket to our ticket system?

We will check your problem as soon as possible.

Thanks
Ticket System | Join our Clubs to download our extensions and templates
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.23 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Home Pricing
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
SearchSupport
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes