Lunar New Year 2020 Sale: 35% Off Storewide & Get 50% Off Coupon on 2nd Order!
0
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum
× IMPORTANT! Vietnam Lunar New Year is all around here! We will have a long vacation (23rd - 30th Jan, 2020), therefore there will be some delays in our response. We'll try to answer you as soon as possible, especially in urgent cases. We will resume to normal on Jan 31st, 2020. Thank you!

We are here to serve :)

Our support team is currently online to solve your issues.

Our support team is currently offline

Our support heroes might not be around this hour. Please expect some delays.

Our support is available from

Monday - Friday 8am - 5:30pm GMT+7

We do not work from 2020-01-23 to 2020-01-30.

Your time: 00:00:00
Our time: 00:00:00

Welcome, Guest

Not displaying anything
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Not displaying anything

Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9121

I have Joomla 2.5.6 installed and I'm using YT News template. I installed SJ Basic News extension but it doesn't display anything...

Has anyone else had this problem?

What could be causing it and how can I solve this problem?

Any ideas/possible solutions to fix this would be great
Last Edit: 6 years, 9 months ago by NathanJoomla.
The topic has been locked.

Re: Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9131

Dear Nathan,

Have you selected "published" status and menu in Menu Assignment yet? When you install the module, in Module Manager, the module status is "unpublished" and Module Assignment is ''No pages" as default, and you have to set fields again.

Thanks
The topic has been locked.

Re: Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9135

Hi,

Yes I have set it to published and set the main assignment to "On all pages" for the main menu.

The module shows the title and I've set it to show the bottom line, which it does. Just doesn't show any of the content from the category I've selected.

I used the Joomla 1.5 version of this module before without any issues.

I'm in the process of upgrading the site to 2.5 and installed the module for 2.5 but I have this issue as mentioned.
The topic has been locked.

Re: Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9139

Dear Nathan,

Could you please send url to us?

Thanks
The topic has been locked.

Re: Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9140

Hi,

The URL is www.careersportal.co.za/jupgrade/

Where it say "Latest News" on the right is the mod_sj_basic_news module.

Thanks.
The topic has been locked.

Re: Not displaying anything 6 years, 9 months ago #9142

Dear Nathan,

Please check in 'html' folder: (your site)/templates/yt_news/html
Are there "mod_sj_basic_news" folder? If yes, please delete or rename that folder.

Thanks
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.37 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.
Lunar New Year 2020 Sale: 35% Off Storewide & Get 50% Off Coupon on Second Order

Suggested Posts

(/)
Result not found!

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes