Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum
Welcome, Guest

Problems after moving to another server
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Problems after moving to another server

Re: Problems after moving to another server 4 years, 6 months ago #37032

prntscr.com/kfoj3k SJ Scroller for K2 - Slideshow still work

Re: Problems after moving to another server 4 years, 6 months ago #37036

It's strange. I see only a black rectangle.

Re: Problems after moving to another server 4 years, 6 months ago #37038

Dear dutchman

I checked it is showing normally prntscr.com/kg0pry
please clear cache your browser and check it again.

thanks

Re: Problems after moving to another server 4 years, 6 months ago #37040

Dear anhqn,
Yes, now I see one picture. Maybe it was indeed a cache. But the slideshow doesn't work at all and on the screenshot you can see that the text is not displayed correctly.

Re: Problems after moving to another server 4 years, 6 months ago #37043

It;s a black rectangle again. I'm afraid that cache is not a problem, but module itself.
It still doesn't work.

Re: Problems after moving to another server 4 years, 5 months ago #37065

Dear dutchman

We fixed for your. you can refer the way fix in this post again www.smartaddons.com/forum/557-sj-imovie/35712-problem-after-upgrade-to-joomla-385?limit=6&start=18

thanks
Time to create page: 0.22 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Home Pricing
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
SearchSupport
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes