Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
You are here: HomeForum
Welcome, Guest

[Solved] I add a company logo But in frontpage I get a blank image
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: [Solved] I add a company logo But in frontpage I get a blank image

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 8 years ago #20225

Thanks a lot dear SA Thuy for your replay

i'm working on local host but i can upload on test host
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 8 years ago #20230

SA Thuy wrote:
Dear Panida Yowaphui,

Could you please send your site account for us to check?

Thanks


this is test domain :

elhagh.com

Thanks
The topic has been locked.

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 8 years ago #20241

Dear Panida Yowaphui,

In Sj Extra Slider for Sobipro module, please configure 'field_company_logo/@image' in Field Options -> Image Field.

Thanks
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: abimanager

Re: I add a company logo But in frontpage I get a blank image 8 years ago #20413

Thanks this work for me
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.42 seconds

Notification

Please find your issue via Suggested Posts before submitting your question. We have solved the most of issues and maybe your issue was solved before.

Suggested Posts

(/)
Result not found!

Latest My Topics

No posts to display.

Love all our templates?

Join our membership clubs starting at $49 only for access to all of our templates

Join Now
Home Pricing
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
Coupon code invalid! Please re-enter!
AJAX loader
SearchSupport
Magento Themes Magento Extensions Free Magento Extensions Prestashop Themes Prestashop Modules Magento 2 Themes